Jangan Lupa Baca Noooo......

Perhatian... perhatiannnn!!! kalau rasa nak polo.. polo jee.. jangan dok gatai2 paksa aku polo hangpa balik..
tak pasai kena sekeh sebanyak 253 kali tanpa henti... hahaha...
kalau rasa nak polo aku... boleh add kat dashboard masing2... harap paham kot no...
tak paham boleh main jauh-jauh...

Aku nak cari kawan saja.. musuh sila berambussss.....

Saturday, 25 June 2011

Tips Untuk Mengglemerkan Blog Korang Dalam Masa Seminggu Sehaja...

Assalamu'alaikum semua yang Hari Hijau.. Haru Kuning dan warna-warna seangkatan dengannya.... apa khabar semua... orang-orang kampung sehat? harap sehat kot no... ngeeee.. panjang plak tajuk entry aku kali ni...

Sekarang ni ramai dok buat tutorial sana... tutorial sini..... asekarang aku pon nak berkongsi jugak tips.... aku harap tips ni berguna untuk korang la..... tips ni sesuai untuk blogger-blogger yang nak glemer.....

Sat nak tanya... korang nak glemer tak? ala.... femes macam ai anu.. si ani... si anee... si noo... hahaha... nak tak.... acececeecehhh..... meloncat-loncat macam beruk tu apasal.... ngeee... sabar2.... aku nak bagi satu tips dulu okay.... sapa yang nak cepat glemer boleh praktikkan....

Okay.. sekarang ni zaman teknologi.... sebut saja pesbuk... semua orang tau... kiranya sapa yang takde akaun pesbuk  tu kira ketinggalan zaman la.... sebab aku dah kena dah... ngeng betol.... aku dah delete akaun aku.. kemudian terpaksa la aku buat balik supaya aku ni kononnya tak ketinggalan zaman sangat.. citt....

Okay... gunakan kemudahan pesbuk korang tu semaksima mungkin.... antara cara yang boleh korang gunakan ialah... korang masuk kat page ahli politik... menteri-menteri... hatta perdana menteri dan isteri perdana menteri sekalipun korang boleh masuk... kemudian... korang komen kata-kata makian... ugutan... kata-kata kesat yang melampau batas.... selama seminggu berturut-turut... opsss... link blog korang jangan lupa ping skali kat situ... okay...

Secara otomatiknya blog korang akan dilawati oleh berjuta-juta orang rakyat malaysia... trafik korang tu jangan cakap la.. mendadak naik..... komen plak... mungkin ratusan jugak korang akan dapat....

Dan terakhir sekali.... jika korang bertuah.... aktiviti korang ni akan di paparkan di muka depan surat khabar.... beserta dengan link blog korang..... kalo nasib korang kurang baik.... korang kena tahan polis.... kah kah kah...

Selamat mencuba dan selamat beramal....

9 comments:

Ain Nadiah said...

hahahah kompem pemes lepas tu xP

hudahassan ^^ said...

adoyai . ingat kan nak bg tips yg btol2 !! hang wt dlu , t tembam follow :P

Cikya said...

haha.
Haru gak. Itu kerja gila. Apo dah desperate sgt bebeno nak glemer..
Low profile suda kan.. ;D

misspurple said...

hahaha cara yg terbaekk tpi x snggup asenya nak prktik =='

Lieyly ︱ Alia said...

perghhh , terbaikkk lah..

HAHAH , yg bab polis tgkap tuh xbest...

haru hijau , cuba try dulu..hahah !!
bukan haru biru nah...

apik pehe said...

aihh..tu dah terlebih popular tu

Namee Roslan said...

famous tapi kontroversi aaaa. hahah.pastu yg serbu blog kita semua nak maki, bukan nk respond kt entry kita. hehehe

mat ketawa said...

cari mampoih tu namanya...hahah...
tp satu lagi cara ni boleh juga klu nak guna...
hg p cari pasai dgn otai2 blogger...cepat jugak meletop mcm tu!!!

hahaha

nurfatiha blacky said...

niii dahhh overrr ye bangg. wakakakkaaaka. amboiiiiii. masukkk kandang buayaa nieh.